Healthy Minds

Mijn naam is Drs. Greetje Stomp en ik heb als psycholoog al vele mensen geholpen om het beste uit zichzelf te halen en hun problemen zelfstandig op te kunnen lossen. Veel mensen vinden de stap om een afspraak te maken met een psycholoog groot, en dat vind ik jammer. Therapie kan namelijk ook veel inzicht geven en je verder helpen. Ik geef jou graag het vertrouwen zodat je ook de voordelen van gesprekken bij een psycholoog kunt ervaren. Neem vandaag nog de eerste stap naar een leuker leven en neem contact met mij op!

Je zit al een tijdje met een psychisch probleem en je hebt misschien al van alles geprobeerd. Helaas kom je er met de hulp van vrienden en familie niet meer uit. Deze proberen je op te beuren of te voorzien van goede raad, maar je hebt het idee dat het je niet meer helpt. In dit geval kan een psycholoog misschien iets voor je doen.

Een psycholoog is iemand die mensen helpt met psychische problemen. Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld onzekerheid over je uiterlijk of gewicht, piekergedachten over de toekomst, schuldgevoelens over het verleden, relatieproblemen met je partner of problemen op het werk. We verkennen het probleem eerst en gaan vervolgens over naar behandeling van je klachten. Dit kan in de vorm van schrijfopdrachten, rollenspellen, praktijkoefeningen of ontspanningstechnieken zijn. Een verbetering in je probleem ontstaat namelijk niet vanzelf en heeft veel tijd en oefening nodig. We doen dit allemaal op jouw tempo, op jouw manier en stapje voor stapje.

Gesprekken bij een psycholoog hebben betekent zeker niet dat je gek bent, sterker nog: je toont daarmee aan dat je de verantwoordelijkheid neemt voor het oplossen van jouw problemen. Het is dus een investering waar je jaren of zelfs je hele leven profijt van hebt!

Healthy Minds
Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht
T: 06-36502613
E: info@healthyminds.nl
I: http://www.healthyminds.nl