Psychologen in Friesland

Bent u op zoek naar een psycholoog in Friesland? Hieronder vindt u alle aangesloten psychologen in de provincie.


Psycholoog Wolvega

,

Psychologenpraktijk Decoz, een met alle zorgverzekeraars gecontracteerde praktijk voor eerstelijnspsychologie, cognitieve gedragstherapie en emdr.

Lees meer

Psycholoog Leeuwarden

,

Ik ben Henrike van der Velde, psycholoog in Leeuwarden. Ik help mensen met lichte klachten en zwaardere psychologische problemen. Ik geef ook therapie in het Fries als je dat fijn vindt!

Lees meer

Athos

,

We bieden begeleiding aan bedrijven en particulieren bij leiderschapsvragen, burnout, hooggevoeligheid, zingeving, keuzevraagstukken, loopbaanbegeleiding, coaching en  spiritualiteit We gebruiken vooral mindfulness methoden, het enneagram, droomanalyse, actieve imaginatie en op verzoek doen we een soul reading.

Lees meer

Psychologenpraktijk Klooster

,

Mijn aanbod is eerstelijns psychologische hulp. Mijn specialisaties zijn traumabehandeling met EMDR en het behandelen van kinderen. Lees meer

praktijk voor psychotherapie en relatietherapie “de hilde”

,

Psychotherapie 1e en 2e lijn. Appelscha en Assen.

Aanpak en methode zijn afhankelijk van de aard van de problematiek en van de individuele mogelijkheden. Lees meer

Psychologenpraktijk Emmakade

,

Psychologenpraktijk Emmakade is een eerstelijns psychologenpraktijk. We verlenen hulp aan mensen met uiteenlopende klachten en problemen. Kijk op onze website voor nadere informatie www.ppe.praktijkinfo.nl. Lees meer