Psycholoog Utrecht

,

De Psycholoog Utrecht is een praktijk die behandelingen doet in de basis-GGZ. Wij behandelen trauma’s, depressie, angststoornissen en paniekaanvallen. Onze psychologen hebben allemaal de GZ-opleiding gedaan. Dat verzekert u kwaliteit en zorgt er ook voor dat de behandeling vergoed wordt.

Lees meer

Psychologenpraktijk Mythos

,

Welkom bij Mythos Consultancy. Opgericht in 1996 door psycholoog Michiel Thissen in Amsterdam, vanuit de vraag naar private psychologische hulp. Sinds 2012 in Baarn ( regio Amersfoort Hilversum) Vertrouwd adres voor relatietherapie en psychotherapie. Also counseling in English.

Lees meer

Psycholoog Utrecht

,

Mijn naam is Ramo de Boer en ik ben psycholoog Utrecht, Sinds 1985 werk ik met plezier en succes in mijn eigen praktijk.

Lees meer

De Sleutel

,

Praktijk voor psychotherapie, relatietherapie en coaching in Utrecht. Kortdurende therapie met haalbare doelen en blijvende resultaten. Mogelijkheid gericht in plaats van probleemgericht. Een persoonlijke benadering voor elk individu. Open ook in de avonduren. Kom langs voor een gratis kennismakingsgesprek!

Lees meer

Healthy Minds

Mijn naam is Drs. Greetje Stomp en ik heb als psycholoog al vele mensen geholpen om het beste uit zichzelf te halen en hun problemen zelfstandig op te kunnen lossen. Veel mensen vinden de stap om een afspraak te maken met een psycholoog groot, en dat vind ik jammer. Therapie kan namelijk ook veel inzicht geven en je verder helpen. Ik geef jou graag het vertrouwen zodat je ook de voordelen van gesprekken bij een psycholoog kunt ervaren. Neem vandaag nog de eerste stap naar een leuker leven en neem contact met mij op!
Lees meer