Psychologen in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een psycholoog in Noord-Holland? Hieronder vindt u alle aangesloten psychologen in de provincie.


Psychologen Hoofddorp

, ,

Wij als Psyned hebben verschillende psychologen zitten in de buurt van Hoofddorp. Maar op ons website kunt u ook psychologen vinden in andere steden.

Lees meer

Psycholoog Hoorn

,

Werken aan je gedachten en gevoel bij Psycholoog Hoorn!

Mijn naam is Delicia Takes en heb een psychologenpraktijk in Hoorn. Als psycholoog ben ik rustig en weet ik je snel op je gemak te stellen. Van cliënten krijg ik vaak terug dat ze snel een klik voelen. Ik ga je leven niet van je overnemen, maar ik bied je handvatten zodat je het weer zelf aankunt. Ook laat ik je door middel van vragen zelf tot inzicht komen in plaats van hapklare antwoorden te geven. Zelf gevonden antwoorden blijven namelijk veel beter hangen.

Lees meer

Kinderpsycholoog Amsterdam

,

Hulp met jouw kind en gezin bij Kinderpsycholoog AmsterdamIk stel me graag even voor ik ben Jan Willem Buschman en ben Kinderpsycholoog in Amsterdam. Ik kan bij Kinderpsycholoog Amsterdam veel meer betekenen voor kinderen en ouders, want ik heb alles zelf in de hand. Ik kan sneller werken, er zijn minder wachtlijsten en kinderen zien simpelweg veel minder verschillende gezichten. Sommige kinderen hebben veel meegemaakt, en dat vergt een lange adem. Maar ik vind altijd iets moois waar ze in kunnen groeien.

Lees meer

Psychologenpraktijk Mythos

, ,

De menselijke ambitie wordt vooral bepaald door de opvoeding en (culturele) omgeving. Maar aangeboren karaktertrekken bepalen de vorm waarin en het temperament waarmee men de ambitie nastreeft.  Doel van de menselijke ambitie ligt voor velen in harmonische relaties met de normen van de eigen groep/ (sub)cultuur/ samenleving/ werkomgeving. Lees meer

Therapie Uithoorn

Therapie Uithoorn
Mijn naam is Marjanne Kruyswijk, en ik ben therapeut in Uithoorn. Ik kan je onder meer helpen met het verwerken van verlies en trauma’s, angstproblemen en zingevingsvragen, en zet daarbij graag mindfulness in.

Door middel van individuele gesprekken gaan we samen kijken waar jouw behoefte ligt of waar je tegen aanloopt in het leven. Mijn manier van werken is door je een spiegel voor te houden. Door je inzicht te geven in je eigen denken, handelen en voelen zodat je weer grip krijgt op wie jij bent.

Ik ben ook gespecialiseerd in Suicide. Ik heb een zwager verloren door middel van suïcide, en dat kwam volledig onverwachts. Nou ja, achteraf eigenlijk helemaal niet. De gedachte dat je iemand die zich het leven beneemt had kunnen helpen is wel heel wrang. Het is inmiddels 10 jaar geleden en ik begeleid veel nabestaanden van suïcide.

Gegevens van Therapiepraktijk in Uithoorn
Marjanne Kruyswijk
Alfonds Arienslaan 1
1422 BP Uithoorn
085-3030268
secretariaat@psyned.nl

Therapie Hilversum

Mijn naam is Marion van Nes en ik heb een psychologen praktijk in Hilversum. Belangrijk vind ik dat jij centraal staat bij Therapie Hilversum.

Dat je hier bent is een goed teken dit is stap nummer 1 in jouw proces. Je staat er voor open om te werken aan jouw probleem en dit is een belangrijke stap.

Lees meer

Psycholoog Alkmaar

,

Nadat we de intake en jouw persoonlijkheidsanalyse hebben gedaan, gaan we samen aan de slag met een persoonlijk trainingsprogramma. Dat programma baseer ik op vijf onderwerpen die allemaal met elkaar samenhangen: spanningsoptimalisatie, doelen stellen, gedachtencontrole, verbeelding en concentratie. Afhankelijk van wie jij bent en waar je naar toe wilt komen een of meerdere van deze onderwerpen aan bod.

Lees meer

Psycholoog Monnickendam

“Dat je nu even vastzit, daar kan ik je bij helpen. Daarna kun je gewoon zelf weer verder.”

Psycholoog Monnickendam kan bij verschillende problemen hulp bieden. Omdat ik cognitieve gedragstherapie geef, behandel ik heel veel soorten klachten. Onder andere depressies, een negatief zelfbeeld, angstklachten, ADHD, eetstoornissen en verliesverwerking.

Lees meer

Therapie Bussum

Je innerlijke drijfveren ontdekken. Meer uit jezelf en je leven halen. Minder conflicten en op een gezonde manier voor jezelf opkomen. Daarin wil ik je graag bij begeleiden bij therapie Bussum. Ik ben een ervaren therapeut die psychotherapie combineert met hypnotherapie. Zo help ik jou je innerlijke drijfveren in één lijn te krijgen met wat je wilt bereiken en wie je werkelijk bent.

Lees meer