Psychologen in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een psycholoog in Noord-Holland? Hieronder vindt u alle aangesloten psychologen in de provincie.


Psycholoog Hoorn

,


Mijn naam is Delicia Takes en heb een psychologenpraktijk in Hoorn. Als psycholoog ben ik rustig en weet ik je snel op je gemak te stellen. Van cliënten krijg ik vaak terug dat ze snel een klik voelen. Ik ga je leven niet van je overnemen, maar ik bied je handvatten zodat je het weer zelf aankunt. Ook laat ik je door middel van vragen zelf tot inzicht komen in plaats van hapklare antwoorden te geven. Zelf gevonden antwoorden blijven namelijk veel beter hangen.

Lees meer

Psychologen Hoofddorp

, ,

Wij als Psyned hebben verschillende psychologen zitten in de buurt van Hoofddorp. Maar op ons website kunt u ook psychologen vinden in andere steden.

Lees meer

Psycholoog Amsterdam

,

Bij Psychologenpraktijk Amsterdam werken we samen met negen verschillende psychologen, zo werkt er ook een GZ Psycholoog.

In korte tijd krijg je inzicht en helderheid in waar je problemen vandaan komen en wat we er aan kunnen doen. We zetten samen een route uit, formuleren doelen en evalueren die ook op een aantal momenten in het traject. We gaan je niet beter maken. Dat ga je zelf doen. En wij helpen jou op de weg.

Meer over ons? bekijk onze Psycholoog Amsterdam

Psycholoog Amsterdam
Rapenburgerstraat 173
1011 VM Amsterdam
Contactformulier

Website: Psycholoog Amsterdam

Therapie Uithoorn

Mijn naam is Marjanne Kruyswijk, en ik ben therapeut in Uithoorn. Ik kan je onder meer helpen met het verwerken van verlies en trauma’s, angstproblemen en zingevingsvragen, en zet daarbij graag mindfulness in. Lees meer

Therapie Hilversum

Mijn naam is Marion van Nes en ik heb een psychologen praktijk in Hilversum. Belangrijk vind ik dat jij centraal staat bij Therapie Hilversum.

Dat je hier bent is een goed teken dit is stap nummer 1 in jouw proces. Je staat er voor open om te werken aan jouw probleem en dit is een belangrijke stap.

Lees meer

Psycholoog Alkmaar

,

Nadat we de intake en jouw persoonlijkheidsanalyse hebben gedaan, gaan we samen aan de slag met een persoonlijk trainingsprogramma. Dat programma baseer ik op vijf onderwerpen die allemaal met elkaar samenhangen: spanningsoptimalisatie, doelen stellen, gedachtencontrole, verbeelding en concentratie. Afhankelijk van wie jij bent en waar je naar toe wilt komen een of meerdere van deze onderwerpen aan bod.

Lees meer

Psycholoog Hilversum

Het kan gebeuren dat je vast zit en er niet zelf of met behulp van vrienden en familie uitkomt. Hoe graag je ook wilt dat er iets verandert, het lukt je niet deze verandering teweeg te brengen.

Lees meer

Psycholoog Heerhugowaard

Ik gebruik in mijn praktijk Therapie Heerhugowaard een combinatie van baanbrekende methoden, waaronder EFT (Emotionally Focused Therapy) bij relatieproblemen, Mindfulness en ACT (Acceptance and Commitment Therapy).

Lees meer

GZ Psycholoog Haarlem

,

Je zit in de put en weet niet hoe je verder moet. Je hebt al op verschillende manieren gekeken wat je zou kunnen doen, maar je ziet geen mogelijkheden, geen oplossingen. Terwijl je wel gemotiveerd bent om aan de problemen te werken. Ik kan je helpen om de verandering waar je zo naar verlangt, te realiseren.

Lees meer

Praktijk Judy Hoffer

,

U kunt zich aanmelden als u last heeft van o.a. de volgende klachten: Angsten, somberheid, nare gebeurtenissen meegemaakt, onzekerheid, burnout, rouwverwerkingsproblemen, onvervulde kinderwens, oncologie. Binnen de praktijk wordt gebruik gemaakt van onder andere Cognitieve Gedragstherapie, Traumatherapie (EMDR), Gogmed (werkgheugentraining).

Lees meer