Psychologen in Drenthe

Bent u op zoek naar een psycholoog in Drenthe? Hieronder vindt u alle aangesloten psychologen in de provincie.


Psycholoog Assen

,

Ik vond het altijd al leuk om met kinderen bezig te zijn en had in mijn hoofd dat ik in het basisonderwijs zou gaan werken. Toen ik als oppas en au pair merkte dat kinderen ook problemen kunnen hebben, ben ik daar vanaf gestapt. Als juf kun je alleen signaleren, en doe je weinig échte hulpverlening. Ik wilde juist hulp geven. Vandaar dat ik voor psychologie heb gekozen.

Lees meer

Psycholoog Meppel

,

Er kunnen situaties zijn waarin je vastloopt en behoefte hebt aan iemand die goed naar je luistert en als psycholoog en als coach met je meedenkt.

Lees meer

Diamas

,

Diamas is een kleinschalige psychologische praktijk in Eelde. De begeleiding die er wordt gegeven is gebaseerd op principes uit de mindfulness beoefening. Het ontwikkelen van bewustzijn en inzicht in de eigen problematiek staan daarbij centraal. U kunt bij Diamas terecht voor individuele begeleiding, Mindful Analysis (internet therapie) en relatietherapie.

Lees meer

Psychologenpraktijk Oosterhof

,

Psychologenpraktijk Oosterhof is een praktijk voor onderzoek en behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen.  Lees meer

Praktijk voor psychosociale therapie

,

Er zijn heel veel problemen die ik hier in de praktijk tegenkom: familie problemen, problemen met ouders broers en zussen, depressie, angsten, vervreemding, dwangmatig handelen, seksuele problemen,  sexverslaving, relatieproblemen enz., enz., enz.

Lees meer

Psychologen Praktijk Assen e.o.

,

Kortdurende, laag drempelige hulp bij relatief lichte tot matige psychologische problemen als angsten, depressie, overspannenheid / burnout, werk-en studieproblemen, rouwverwerking, vage lichamelijke klachten, relatie- en gezinsproblemen, sexuele problemen, levensfase problemen, trauma etc. Lees meer

Psychologen Praktijk Zeeman

,

Psychologen Praktijk Zeeman biedt psychologische en orthopedagogische begeleiding en ondersteuning aan volwassenen en kinderen.
De psycholoog beschikt over jarenlange ervaring.

EMDR therapie is mogelijk.
Lees meer

Alert Praktijk voor kinder-, jeugd- en algemene psychologie

Alert, praktijk voor kinder-, jeugd- en algemene psychologie, is een praktijk die zich richt op diagnostiek, advies en behandeling, specifiek voor kinderen, jeugdigen en jongvolwassenen. Ten aanzien van volwassenen richt Alert zich op het gebied van zwakbegaafdheid, (licht) verstandelijke beperking, ADHD- en ASS-problematiek.
Lees meer

Psycholoog Assen

,

Bij Psycholoog Assen kun je terecht voor therapie en relatietherapie.
Lees meer