Psychologiepraktijk Annedi

,

Psychologiepraktijk Annedi biedt kortdurende eerstelijns psychologische hulp aan mensen met psychische klachten van uiteenlopende aard. Het uitgangspunt in alles is dat uw probleem of klacht niet uniek is, maar dat u dat wel bent. Respect voor u als persoon, met erkenning voor alle emoties en gedachten. Ieder mens is uniek en waardevol.

Individueel
De behandelingen zijn meestal kortdurend, tussen de vijf en vijftien gesprekken. U kunt bij psychologiepraktijk Annedi terecht voor hulp bij diverse klachten zoals:

– u voelt zich somber of angstig
– u heeft een dierbare verloren of er heeft een andere ingrijpende gebeurtenis plaatsgevonden en het is lastig om hier mee om te gaan
– u ervaart problemen binnen uw relatie, in uw gezin of uw familie
– u heeft problemen met werk, studie of werkloosheid
– extreem piekeren, gebrek aan zelfvertrouwen, moeite met grenzen stellen

Groepen
Bij Psychologiepraktijk Annedi kunt u terecht voor rouwbegeleiding en rouwtherapie in groepsverband. Deze rouwgroepen vinden plaats in de eigen praktijk of op locatie (bijvoorbeeld scholen). Meestal gaat het hier om gemiddeld 6 – 8 bijeenkomsten van ongeveer 1,5 uur. Een groep bestaat uit minimaal vier en maximaal acht deelnemers.

Ondersteuning en advies
Psychologiepraktijk Annedi is tevens beschikbaar voor ondersteuning en advies rond rouw en verlies op scholen (basis en voortgezet onderwijs) of binnen organisaties en bedrijven.

Psychologiepraktijk Annedi
Speenkruidhof 7
3991GM Houten
T: 06 33175338
E: info@annedi.nl
I: http://www.annedi.nl