Psychologen in Gelderland

Bent u op zoek naar een psycholoog in Gelderland? Hieronder vindt u alle aangesloten psychologen in de provincie.


Ambra Psychologiepraktijk

,

Ambra Psychologiepraktijk is een praktijk aan huis. De gesprekken vinden plaats binnen een persoonlijke setting, waarin een rustige en ontspannen sfeer heerst. De praktijk bevindt zich in het centrum van Nijmegen, met voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Lees meer

Psychologenpraktijk Caris

, ,

Caris Psychologie is een zelfstandige praktijk gevestigd in het kleine dorp Hernen vlakbij Wijchen. In mijn praktijk verricht ik behandelingen binnen de basis GGZ (kortdurende trajecten) als in de specialistische GGZ (psychotherapie). Omdat het een kleine praktijk is heeft u drect contact met mij als uw behandelaar. Hierdoor blijven de lijnen korter en is het contact persoonlijker.

Lees meer

Psycholoog Wageningen

,

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een psycholoog in in de buurt van Wageningen.
Lees meer

Psycholoog Arnhem

,

Ik ben Alma Smit, psycholoog in Arnhem. Soms lijkt het alsof je leven is vastgelopen. Het lukt maar niet om vooruit te komen en je mist de afstand, de rust en het overzicht om jezelf te helpen. Oorzaken lijken onduidelijk en oplossingen onmogelijk. Zo moeilijk is het gelukkig niet, Ik kan je helpen je leven weer op het juiste spoor te zetten.

Lees meer

Therapie Doetinchem

Je bent uit balans. Door pijnklachten, ziekte, stress of een heftige gebeurtenis. Het leven gaat door, maar jij zit vast en het kost je veel moeite om normaal te functioneren. Ik kan je hierbij helpen bij Therapie Doetinchem.

Lees meer

GZ Psycholoog Nijmegen

,

GZ Psycholoog Nijmegen denkt met je mee
Wanneer je naar een psycholoog gaat, zul je dit in eerste instantie doen vanwege een probleem. Je hebt bijvoorbeeld angst- of stemmingsklachten of bent geconfronteerd met een traumatische of belastende gebeurtenis. Als breed geschoolde psycholoog/orthopedagoog probeer ik altijd verder te kijken dan het ‘geïsoleerde probleem’.

Lees meer

Psycholoog Zutphen

,

Herstel gaat met kleine stapjes. In het begin kan je het gevoel hebben dat je nooit meer uit deze situatie zal komen. En inderdaad, het is over het algemeen niet zo dat iemand na een week opeens weer top kan functioneren. Dat hoort er bij, dat is normaal. Maar gaandeweg onze sessies zul je merken dat je kleine stapjes vooruit gaat zetten en dat het steeds beter gaat.

Lees meer

Psycholoog Arnhem – Jan Aukes

,

Er zit zoveel spanning in je, en je weet dat het op deze manier niet langer door kan gaan. Je moet wat met je probleem doen, die drempel over en hulp zoeken. Dat je daarbij vanaf het begin op je gemak wordt gesteld dat vinden wij belangrijk bij Psycholoog Arnhem.

Lees meer

Psycholoog Ermelo

,

Mijn naam is Theodoor Gerrits en ik ben psychofysioloog. Ik hou me bezig met de psychologie en fysiologie van stress, werk en gezondheid. In mijn praktijk Psycholoog Ermelo / Harderwijk behandel ik heel veel verschillende klachten, maar ik kijk altijd naar de link die het met je lichaam heeft. Stel je hebt een burn-out, angststoornis, depressie of slaapprobleem, dan kijk ik naar hoe je lichaam antwoordt op een tegenslag. Wat gebeurt er nou eigenlijk met je lijf?

Lees meer

Psycholoog Renkum

,

Ik zie mezelf als een zeer empathisch persoon die goed kan luisteren. Ik neem de tijd om jou te leren kennen. Ik stuur niet aan op snelle resultaten om de therapie maar binnen een bepaald aantal sessies af te kunnen ronden. Rome en Napels zijn ook niet in één dag gebouwd. Wel vind ik het belangrijk dat jij na elke sessie het gevoel hebt dat je weer een stapje verder bent gekomen. Daar zet ik me ten volle voor in.

Lees meer