Psycholoog en Coach Healthy Minds

,

Zelfstandig psycholoog en coach in Amersfoort Greetje Stomp verwelkomt je graag bij Healthy Minds. Mijn benadering is gebaseerd op positiviteit, praktische toepasbaarheid en persoonlijke aandacht. In mijn prachtig gelegen praktijkruimte in Amersfoort bied ik een professionele en comfortabele omgeving waarin mensen de kans krijgen om te groeien en bloeien. Zelfontwikkeling is voor mij als coach en psycholoog van groot belang, en ik ben vastbesloten om deze groei te delen met mijn cliënten, omdat ik geloof dat het de sleutel is tot persoonlijk en professioneel succes.

Lees meer

Psycholoog Amersfoort

,

Betrokken Begeleiding bij Psycholoog Amersfoort. Als psycholoog sta ik dicht bij mijn cliënten in zijn/haar proces. Ik ondersteun je, geef alternatieven, help je perspectief te vinden en houd je een spiegel voor. Maar uiteindelijk ga jij het doen. Je neemt zelf verantwoordelijkheid voor het werk. Je merkt dat dat heel goed voelt. Vanuit een innerlijk besef van vrijheid, mogelijkheden en kracht, hervind je jezelf en help je jezelf. In mijn praktijk in Amersfoort behandel ik verschillende klachten. Ik kan je bijvoorbeeld helpen met relatietherapie, angstklachten, depressie en Burnout klachten.

Lees meer

Relatietherapie Amersfoort

,

Mijn naam is Ingrid Wijnands en heb een psychologenpraktijk in Amersfoort. Ik ben vooral gespecificeerd in relatietherapie maar ik behandel ook andere problemen zoals Angstklachten of Depressie.

Lees meer

CommuCare

Binnen mijn praktijk CommuCare help ik vooral volwassenen die als kind zijn gepest bij het verwerken van de gevolgen daarvan Lees meer