Psychologen in Zeeland

Bent u op zoek naar een psycholoog in Zeeland? Hieronder vindt u alle aangesloten psychologen in de provincie.


Psychologiepraktijk Wolphaartsdijk

,

Als je je in een lastige periode in je leven bevindt of op zoek bent naar psychologische hulp of begeleiding in Zeeland (regio Goes), dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik bied laagdrempelige begeleiding en behandeling voor volwassenen, zowel individueel als samen met een partner. Lees meer

Oplossingsgericht werken bij Psycholoog Goes

,

Mijn naam is Sandra Aagenborg, werkzaam als psycholoog in Goes. In mijn behandeling staan oplossingsgerichte therapie en positieve benaderingen centraal.

Lees meer

Psycholoog Schore

Positieve denken
Er zijn altijd momenten waarop je iets goed doet, maar vaak zie je dat niet omdat je alleen met je probleem bezig bent. Door je te richten op de momenten waarop het wel goed gaat, krijg je een soort omslag in je denkwijze. Dan ga je anders naar het probleem kijken, en ga je echt letten op wat wel goed gaat. Dat motiveert om verder te gaan.

Lees meer

Psycholoog Middelburg

,

Helpen om jezelf weer te kunnen helpen
Zit je in een burn-out, of daar tegenaan? Heb je last van paniekaanvallen? Voel je je neerslachtig of ben je depressief? Met deze en andere klachten ben je bij mij aan het goede adres. Het is heel normaal dat je probeert eerst jezelf psychologische hulp te verlenen, maar in de praktijk is dat niet mogelijk.

Lees meer

DOPPA zorg

DOPPA zorg bestaat uit een team van hulpverleners dat klaar staat voor jou:

Lees meer

BTSW

,

Bij BTSW wordt door de gz-psychologen gebruik gemaakt van een eclectische werkwijze. Dit houdt in dat geluisterd wordt naar de cliënt, er geobserveerd wordt wie we werkelijk voor ons hebben en een inschatting wordt gemaakt wat het beste bij het individu past.

Lees meer