Zensesonal – Ontwikkeling op Maat!

,
Voor Persoonlijk leiderschap en Visionair Leiderschap

Mijn aandacht is gericht op het beschikbaar maken van jouw innerlijke potentieel. Dat maakt bij jou de weg vrij voor meer energie en geluk. Deze benadering zorgt ervoor dat je meer meesterschap en persoonlijke effectiviteit van binnenuit ervaart

Mijn Missie is bijdrage aan een duurzame harmonische samenleving van alle mensen. Een inspirator zijn voor allen, die hun ware zelf willen ontdekken en volgen om daarmee de innerlijke rust en vrijheid te vinden op weg naar zichzelf en hun eigen geluk.

Persoonlijk Leiderschap:
Gericht op persoonlijke zaken, zoals vragen als; wie ben ik, wat is voor mij belangrijk, wat heb ik nodig en hoe krijg ik dat binnen mijn bereik. Maar ook balans tussen werk en privé; en thema’s als “Ik en de Ander” kunnen onderdelen zijn:

* Stress: Gericht op het bewaken van grenzen.
* Relatie: Gericht op de verbinding van een relatie en autonomie.
* Carrière: Gericht op strategische keuzes maken in relatie tot passie, kennis en talenten.
* Counseling: Gericht op emotioneel herstel, weer vreugde voelen, positiviteit ervaren.

Visionair Leiderschap:
Is gericht op zingeving, vragen als; als ik weet wie ik ben en wat ik belangrijk vindt, waar wil ik dan naar toe? Haal ik alles uit het leven? Wat wil ik met in mijn leven, waarom ben ik hier? Wat is de reden van mijn bestaan, welke bijdrage kan ik leveren?
* Verbinding met eigen kompas.
* In verbinding Communiceren.
* Missie ontdekken en visie vormen.
* Nieuw leven creëren.

Diensten: Psychosociale Therapie, Persoonlijk Leiderschap, Counseling, Stress, Relatie, Carriére, Visionair Leiderschap
Lange Groenendaal 105
2801 LS Gouda
Tel: 06-49359717
Fax: –
KvK: 50650645