Psycholoog Rotterdam

Corion Coaching in Rotterdam biedt coaching op maat, inspirerende gesprekken met een psycholoog & tests en vragenlijsten op het gebied van onder andere loopbaan en persoonlijkheid. Door coaching op maat en psychologie op maat te bieden is de coaching kortdurende en effectief. Iedere persoon loopt tegen andere dingen aan in zijn leven. Lees meer

Relatietherapie Rotterdam

,

Relatietherapie Rotterdam met Dilys Moons. Iedereen heeft iemand nodig. Iemand die er voor je is. Iemand waar je van op aan kunt, die je vertrouwt en op wie je terug kunt vallen. Je partner. Je relatie is het anker waarop je een leven bouwen kunt. Daarom ook dat alles wankelt op het moment dat het niet goed gaat tussen jou en je partner.

Lees meer

Psycholoog Rotterdam

,

Wij zijn Psychologen Rotterdam. In onze praktijk begeleid ik mensen bij heel uiteenlopende vraagstukken en problemen. De praktijk Rotterdam Psycholoog is aangesloten bij het Nederlandse Insituut Psychologen (NIP).
Lees meer

Praktijk De Vitale Mens

,

Praktijk De Vitale Mens is een praktijk voor psychologische hulpverlening, (Gestalt) psychotherapie, stress en burn out therapie, depressie therapie en relatie therapie. Naast individuele therapie is het voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan diverse groepen, die aan de hand van een gemeenschappelijk thema zijn samengesteld. Zo is er bijvoorbeeld een groep voor mensen met stress gerelateerde klachten en burn out.

Lees meer

Tacoma Coaching

,

Tacoma Coaching is er voor u, de klant staat centraal. Joke Tacoma verdiept zich in uw problemen en coacht u naar uw doel. De coaching van Joke kenmerkt zich door diepgang, duidelijkheid en veiligheid.

Lees meer