De Praktijk

Psychologisch advies- en coachingbureau De Praktijk biedt hulp door middel van persoonlijke gesprekken voor mensen met de volgende klachten:
– angsten, somberheid, onverklaarbare vermoeidheid of spanning
– verwerking van traumatische gebeurtenissen
– klachten met betrekking tot slecht slapen
– relatieproblemen
– werkgerelateerde problemen, zoals te hoge stress of een burn outDe Praktijk helpt u te werken aan een oplossing. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende behandelmethodes.

De Praktijk is sinds 1997 gevestigd op een prachtige locatie in Park Rijnstroom in Alphen aan den Rijn. De Praktijk is gemakkelijk bereikbaar, er is voldoende parkeergelegenheid en is gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelen.

Naast De Praktijk hebben we ook De Praktijk4kids.  Ieder kind heeft het wel eens moeilijk. Soms is dat op school, soms is dat thuis of in de omgang met anderen. Ouders en leerkrachten kunnen vaak al veel zelf doen, maar wat als dit niet genoeg is? De Praktijk4Kids is er voor kinderen en jeugdigen waarbij het opgroeien en leren even niet vanzelf gaat. We zijn een praktijk voor kinderen, ouders en scholen, die een extra handreiking kunnen gebruiken. Die handreiking bieden wij in de vorm van diagnostiek, behandeling, begeleiding en training op het gebied van leer-, gedrags- en sociaal-emotionele problemen. Dit kan in een particulier traject, maar ook met een verwijzing van de huisarts.

De Praktijk
Park Rijnstroom
Cornelis Geellaan 43
2406 JE Alphen aan den Rijn
T: 06 55747496
I: http://www.depraktijk.biz