Praktijk De Vitale Mens

,

Praktijk De Vitale Mens is een praktijk voor psychologische hulpverlening, (Gestalt) psychotherapie, stress en burn out therapie, depressie therapie en relatie therapie. Naast individuele therapie is het voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan diverse groepen, die aan de hand van een gemeenschappelijk thema zijn samengesteld. Zo is er bijvoorbeeld een groep voor mensen met stress gerelateerde klachten en burn out.

Over het algemeen zoeken mensen psychologische hulp als ze ergens zelf, ondanks hulp van familie of vrienden, niet meer uitkomen. Ergens in vastlopen (werk , relatie, vriendschap), geen lichtpuntjes meer zien of niet goed in je vel zitten. Allemaal gevoelstoestanden waar Praktijk De Vitale Mens je mee kan helpen.

Zoek je psychologische hulp? Wil je weten of ik  jou kan helpen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie, het bespreken van je symptomen of klachten of het maken van een afspraak voor een persoonlijke kennismaking. Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts.

Praktijk De Vitale Mens
Bergse Linker Rottekade 317
3056 LK Rotterdam
T: 010-2360981
E: info@devitalemens.nl
I: http://www.praktijk-devitalemens.nl