Psycholoog en Coach Healthy Minds

,

Zelfstandig psycholoog en coach in Amersfoort Greetje Stomp verwelkomt je graag bij Healthy Minds. Mijn benadering is gebaseerd op positiviteit, praktische toepasbaarheid en persoonlijke aandacht. In mijn prachtig gelegen praktijkruimte in Amersfoort bied ik een professionele en comfortabele omgeving waarin mensen de kans krijgen om te groeien en bloeien. Zelfontwikkeling is voor mij als coach en psycholoog van groot belang, en ik ben vastbesloten om deze groei te delen met mijn cliënten, omdat ik geloof dat het de sleutel is tot persoonlijk en professioneel succes.

Onze missie is om je te helpen bij het ontdekken van de kracht in jezelf. Hiermee kun je een positieve verandering in je leven bereiken en jezelf verder ontwikkelen. Dit doen wij door soms een steuntje in de rug te bieden, maar tevens te stimuleren om tot actie over te gaan. De meest duurzame verandering komt immers vanuit jezelf.

Als je klaar bent om de eerste stap te zetten naar een positiever, evenwichtiger leven, neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Samen kunnen we werken aan jouw persoonlijke groei en welzijn.

Contactgegevens

Utrechtseweg 129
3818 ED Amersfoort

06 36502513
info@healthyminds.nl
https://healthyminds.nl

Op de kaart