RelatieBalans

,

Bij Relatiebalans zijn we ervan overtuigd dat mensen samen gelukkiger zijn. Het is onze missie om een bijdrage te leveren aan het levensgeluk van mensen. U bent op elkaar verliefd geworden, vast niet zonder reden. En wij gaan u helpen die liefde terug te vinden, het vertrouwen te herstellen en de band te verstevigen.

Hiervoor heeft drs. Liselotte Visser de unieke Omarmen-methodiek ontwikkeld. Uw coach is door Liselotte persoonlijk opgeleid om deze techniek ook voor u in te zetten. De methode is gebaseerd op het principe dat u zelf uw levensgeluk bepaalt. En dat partners verantwoordelijk zijn voor elkaar, voor de relatie en het gezin. Als we die verantwoordelijk erkennen, volgt daaruit dat we er invloed op hebben.

Wat mag u van een coach van RelatieBalans verwachten? Allereerst dat ze onbevooroordeeld, objectief en neutraal luistert. Dat ze niet oordeelt, maar vanuit haar opleiding en ervaring persoonlijke tips, feedback en informatie geeft. Als coach helpt ze uw persoonlijke kracht te (her)ontdekken en op een goede manier in te zetten.  Lees meer over de Omarmen-methodiek op onze website.

RelatieBalans – Coaching en relatietherapie
Kaldenkerkerweg 15
5913 AB Venlo