Psycholoog Tilburg

,

Wij werken als psycholoog in Tilburg. In principe behandel iwij iedereen die op een bepaalde manier vastloopt en kortdurende hulp nodig heeft. Dan kun je denken aan bijvoorbeeld verliesverwerking, stressklachten, angstklachten, trauma’s, gezinsproblematiek, agressie en impulsbeheersing.

Hoe ga wij te werk? 
Ik stem een behandeling bij Psycholoog Tilburg altijd af op jouw behoeften. Ik plan bijvoorbeeld blokuren in, omdat ik dan je hele verhaal in één keer kan horen. Mijn kracht is dat ik de tijd neem. Als ik kijk naar een doorsnee praktijk, en iemand wordt tien minuten voor het eind heel emotioneel, dan is er eigenlijk geen tijd om daar mee verder te gaan. Die tijd neem ik wel. Het hoeft niet af in drie kwartier, het mag van mij ook in twee uur. En als we na een half uur klaar zijn, dan is dat ook goed.

Psycholoog Tilburg

T: 085 – 4014720
M: secretariaat@psyned.nl
I: Psycholoog Tilburg