Psychologen Den Bosch

,

Problemen vaststellen bij Psycholoog Den Bosch. Zomaar gesprekken gaan voeren en hopen dat er iets moois uit voortkomt, is in mijn visie niet het te bewandelen pad. Eerst moet er een concrete plan worden vastgesteld wat er aan eigenlijke aan de hand is met je. Psychodiagnostiek zoals dat met een mooi woord heet, is het beginpunt van ieder behandeltraject bij Psycholoog Den Bosch. Pas als volkomen helder is wat er niet goed zit in je leven, kun je gericht aan de oplossing gaan werken.

Lees meer

Psycholoog Den Bosch

,

Perspectief is een belangrijk begrip voor mij. Ik zeg wel eens: ‘Dingen zijn niet wat ze lijken.’ Wanneer je perspectief verandert ontstaan er nieuwe wegen, nieuwe mogelijkheden. Op een warme, respectvolle manier bied ik je bij Psycholoog Den Bosch ondersteuning om je leven met een andere blik te onderzoeken en richting te geven.

Lees meer

Systeemtherapie Van Velzen

,

Praktijk voor relatie- en gezinstherapie en individuele therapie, lid van de specialistische psychotherapievereniging NVRG, meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Zie de website voor meer info!

Lees meer