Psycholoog Breda

Je besteedt zoveel tijd van je leven aan werken. toch kun je zomaar op de verkeerde plek zitten. Een plek waar je talenten niet tot hun recht komen en waardoor je je onzeker voelt. Met die problemen kan ik helpen.

Psycholoog Breda helpt je de juiste richting te vinden
De werksituatie in organisaties is de laatste jaren enorm veranderd. Vroeger had je misschien heel veel ruimte om een bepaalde richting op te groeien en was alles veel persoonlijker. Nu ben je in veel situaties een nummertje en gaat het veel meer om concurrentie. Het komt er op neer dat je minder mogelijkheden hebt en daardoor andere keuzes moet maken.

Dat geldt ook voor onze relaties. We kunnen ons tegenwoordig veel meer uiten en we hebben de mogelijkheden om meer carrière te maken. Daardoor is het lastiger om een geschikte partner te vinden. Er is simpelweg te veel keus.

Met beide problemen schiet ik bij Psycholoog Breda te hulp. Ik probeer vooral te kijken waar het goed gaat, het probleem positief te benaderen. Te kijken naar welke kleine veranderingen je zelf al teweeg kan brengen. Ik pas de structuur van mijn coaching aan jouw wensen aan, want het gaat ten slotte om jou.

Psycholoog Breda 
Graaf Hendrik III Plein 29
4819 CJ Breda
T: 085 – 4014720
E: secretariaat@psyned.nl
I: Psycholoog Breda