Psycholoog Arnhem – Jan Aukes

,

Er zit zoveel spanning in je, en je weet dat het op deze manier niet langer door kan gaan. Je moet wat met je probleem doen, die drempel over en hulp zoeken. Dat je daarbij vanaf het begin op je gemak wordt gesteld dat vinden wij belangrijk bij Psycholoog Arnhem.

Je hoort vaak: de therapeut is mijn redder. Maar nee, dat is niet waar. Je bent zelf je redder. Alles wat nodig is om jezelf te helpen, dat heb je al in je.

Ik behandel alle klachten
In mijn praktijk Psycholoog Arnhem zie ik dagelijks allerlei soorten klachten voorbij komen. Je kunt bij mij aankloppen voor bijvoorbeeld een burn out of depressie, maar ik kan je ook helpen bij relatieproblematiek of als je problemen hebt met je zelfbeeld. Eigenlijk behandel ik alle klachten die geen medicatie nodig hebben of thuishoren bij de psychiater.

Psycholoog Arnhem – Jan Aukes
Nieuwe stationsstraat 20
13e en 14e verdieping
6811 KS Arnhem
T:085 – 4014720
E: secretariaat@psyned.nl
I: Psycholoog Arnhem