Psycholoog Ermelo

,

Mijn naam is Theodoor Gerrits en ik ben psychofysioloog. Ik hou me bezig met de psychologie en fysiologie van stress, werk en gezondheid. In mijn praktijk Psycholoog Ermelo / Harderwijk behandel ik heel veel verschillende klachten, maar ik kijk altijd naar de link die het met je lichaam heeft. Stel je hebt een burn-out, angststoornis, depressie of slaapprobleem, dan kijk ik naar hoe je lichaam antwoordt op een tegenslag. Wat gebeurt er nou eigenlijk met je lijf?

Lees meer

BrainActivity – Run your own life

,

BrainActivity is een psychologenpraktijk in Ermelo / Harderwijk. Al sinds 2010 behandelt psycholoog en psychofysioloog drs. Theodoor Gerrits diverse klachten en hulpvragen vanuit een breed perspectief (biopsychosociaal).
Gedachten, emoties en gedrag staan in relatie tot de lichamelijke gezondheid en de mensen om u heen. En uw gezondheid kan beïnvloed worden door psychische klachten.

Lees meer

Psychologische Praktijk Ermelo

,

De psycholoog is een vrouw. Zij biedt hulp aan mensen met klachten als angsten, depressie, overspannenheid (surmenage), burnout, problemen door verlies of trauma, rouwverwerking, problemen in werk of met studie, psychosomatische klachten.
Coaching in werk, studie of levensvragen.
Steekwoorden: inlevend, open, flexibel, humor, beide benen op de grond, niet zweverig. Lees meer

Ermelosche psychologen praktijk

,

Eerste en tweede lijn psychologische hulpverlening, bestaande uit diagnostiek en behandelingen van individuen, echtparen en groepen Lees meer