Psychologenpraktijk Caris

, ,

Caris Psychologie is een zelfstandige praktijk gevestigd in het kleine dorp Hernen vlakbij Wijchen. In mijn praktijk verricht ik behandelingen binnen de basis GGZ (kortdurende trajecten) als in de specialistische GGZ (psychotherapie). Omdat het een kleine praktijk is heeft u drect contact met mij als uw behandelaar. Hierdoor blijven de lijnen korter en is het contact persoonlijker.

Na mijn opleiding tot GZ psycholoog heb ik bij diverse klinieken en GGZ instellingen gewerkt. In 2011 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk en heb ik de opleiding tot psychotherapeut afgerond. Ik ben opgeleid in de client gerichte psychotherapie en in de gedragstherapie. Beide richtingen combineer ik in mijn werk en graag maak ik daarbij ook gebruik van technieken vanuit de schematherapie.

Psychologenpraktijk Caris
Broekstraat 1
6616 AB Hernen
0681217183

U kunt mij bereiken via de contactpagina op mijn website.

Voor meer informatie over mijn praktijk verwijs ik u door naar mijn website: www.carispsychologie.nl

 

[map address=”broekstraat 1 Hernen” type=”roadmap” map_style=”default” overlay_color=”” infobox=”default” infobox_background_color=”” infobox_text_color=”” infobox_content=”” icon=”” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”yes” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes” popup=”yes” class=”” id=””][/map]