Psycholoog Amsterdam

,

Bij Psychologenpraktijk Amsterdam werken we samen met negen verschillende psychologen, zo werkt er ook een GZ Psycholoog.

In korte tijd krijg je inzicht en helderheid in waar je problemen vandaan komen en wat we er aan kunnen doen. We zetten samen een route uit, formuleren doelen en evalueren die ook op een aantal momenten in het traject. We gaan je niet beter maken. Dat ga je zelf doen. En wij helpen jou op de weg.

Meer over ons? bekijk onze Psycholoog Amsterdam

Psycholoog Amsterdam
Rapenburgerstraat 173
1011 VM Amsterdam
Contactformulier

Website: Psycholoog Amsterdam

Psycholoog Amsterdam

,

Dit is onze psychologenpraktijk: Psycholoog Amsterdam. In onze praktijk werken wij samen met allerlei verschillende psychologen in Amsterdam . Allemaal zijn wij universitair afgestudeerde psychologen en lid van het NIP – Nederlands Instituut van Psychologen.

Je kunt overal mee komen: niets is raar, vreemd of vaag. Wij leren jou en de situatie waar je je in bevindt graag kennen om je te helpen op een manier die bij jou past. Lees meer

Jan Slegers

,

In 1996 ben ik afgestudeerd in de klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds die tijd ben ik  werkzaam in de ambulante geestelijke gezondheidszorg, waarvan de laatste twaalf jaar als eerstelijns psycholoog, per 2014 bekend als de Generalistisch Basis GGZ. Ik ben ervaren in kortdurende behandelingen en diagnostiek als ook groepsbehandelingen en preventieve groepstrainingen. Per 2014 ben ik in opleiding als Schema therapeut.
Lees meer