Psycholoog Middelburg

,

Helpen om jezelf weer te kunnen helpen
Zit je in een burn-out, of daar tegenaan? Heb je last van paniekaanvallen? Voel je je neerslachtig of ben je depressief? Met deze en andere klachten ben je bij mij aan het goede adres. Het is heel normaal dat je probeert eerst jezelf psychologische hulp te verlenen, maar in de praktijk is dat niet mogelijk.

Ik sta ervoor om je zodanig te ondersteunen dat je weer vertrouwen krijgt in je eigen mogelijkheden. Dat je minder afhankelijk wordt van anderen. En dat je weer toegang krijgt tot de waardevolle aspecten van je leven.

Jij staat centraal bij Psycholoog Middelburg
Het behandelplan dat we samen opstellen, zal meestal een combinatie zijn van elementen uit verschillende benaderingen, zoals cognitieve gedragstherapie en psychoanalytische technieken. Jouw behoeften staan daarbij centraal.

De hulpvraag die je hebt, zal waarschijnlijk gaan over iets waar je last van hebt en waar je van af wilt; je klacht. Wat het uiteindelijke resultaat van de behandeling zal zijn, is meestal iets groters dan dat: je verwerft geestelijke flexibiliteit, waarmee je meer keus krijgt om te doen wat belangrijk en waardevol is in jouw leven. Je komt voor klachtenvermindering, maar gaat naar huis met veel meer!

Psycholoog Middelburg
Noordbolwerk 35
4331 SH Middelburg

Let op! Per 1 juni 2016 verhuis ik naar mijn nieuwe praktijkadres:
Schenge 4
4335 XS Middelburg

T: 085 – 4014720
E: secretariaat@psyned.nl
I: Psycholoog Middelburg