Psychologie Praktijk Antras

,

Waarschijnlijk ben je op zoek naar een psycholoog omdat je in een moeilijke situatie zit, waar je niet meer uit komt. Je hebt last van faalangst, somberheid of piekeren. Het loopt niet goed in je werk, relatie of school, of er is sprake van verslavingsproblematiek. Het kan ook zijn dat je een nare tijd doormaakt van verlies en rouw.

Dan wil ik me graag even voorstellen. Ik ben drs. Hanny van Winkel- Holleman en heb een eigen psycholoog praktijk in Malden (bij Nijmegen). Voor de praktijknaam ‘Antras’ heb ik gekozen omdat het vertaald vanuit het Latijn mijn meisjes- achternaam vormt.Als betrokken en toegankelijk persoon kan ik met mijn zeer ruime kennis en ervaring samen met jou of met jullie – als het om de relatie of het gezin gaat- de problemen in kaart brengen en aanpakken. Verschillende behandelvormen kan ik inzetten om bijvoorbeeld faalangst te verminderen, traumatische gebeurtenissen te verwerken of de communicatie en de verbondenheid bij relatie- of gezinsproblemen te verbeteren. Ook de werkgever kan ik van dienst zijn wanneer een werknemer verminderd functioneert en dreigt uit te vallen bij burn-out verschijnselen. Als coach door de verschillende processen heen kan het zelfbeeld van de werknemer versterkt worden en kan hij met meer zelfvertrouwen herstellen en zijn werk hervatten.

Psychologie Praktijk Antras
Sportcomplex De Veldschuur
Veldsingel 29
6581 TC Malden
T: 06 – 30 29 84 79
E: info@praktijk-antras.nl
I: www.praktijk-antras.nl