Eaudizee

,

Eaudizee is een praktijk voor mind & body coaching waarbinnen je uitgenodigd wordt een innerlijke reis te maken naar jezelf onder professionele begeleiding.

JIJ staat centraal in deze reis. Binnen Eaudizee draait de wereld om jou. Samen verkennen we de verschillende delen van jezelf op een manier die bij jou past. Lichaam, geest en ziel, maar ook omgeving zijn delen die we meenemen op onze ontdekkingstocht. Eaudizee biedt verschillende therapeutische interventies hiervoor aan, allemaal gebaseerd op de combinatie van mind & body coaching, zoals mindfulness, systemisch werk en (familie)opstellingen, cognitieve (gedrags)therapie, yoga, trauma healing en running therapie.

Eaudizee biedt een focus en kompas voor mensen die nieuwe wegen in het leven willen inslaan om dichter bij zichzelf uit te komen. Het geeft je een koersbepaling die volledig is afgestemd op jouw unieke kwaliteiten, zonder daarbij een vaststaand reisprogramma te hanteren en waarbij niet wordt geschroomd om buiten de gebaande paden te treden.

Let’s make a journey into your world…

Eaudizee
Van Hasseltkade 20
6211 CD Maastricht
T: 06-55818620
E: info@eaudizee.com
I: http://www.eaudizee.com