Ambra Psychologiepraktijk

,

Ambra Psychologiepraktijk is een praktijk aan huis. De gesprekken vinden plaats binnen een persoonlijke setting, waarin een rustige en ontspannen sfeer heerst. De praktijk bevindt zich in het centrum van Nijmegen, met voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Mijn naam is Daisy van den Heuvel. Geboren (1969) en getogen in Noord-Brabant, ben ik indertijd voor mijn studie psychologie naar Nijmegen verhuisd, waar ik nog steeds met veel plezier woon. Ik werk met de bewezen effectieve methoden (evidence based) en volgens de multidisciplinaire richtlijnen in de GGZ. Uiteraard stem ik wel zoveel mogelijk op u persoonlijk af. U krijgt een behandeling op maat.

Naast de meest gangbare therapeutische vormen, zoals onder andere cognitieve gedragstherapie en EMDR, ben ik de laatste jaren vooral enthousiast geraakt over de relatief nieuwe ‘derde generatie’ cognitieve gedragstherapie. Deze derde generatie verlegt de focus van strategieën gericht op controle naar strategieën gericht op aanvaarden. Te denken valt aan Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) en Acceptance & Commitment Therapy (ACT).

Ambra Psychologiepraktijk 
Nieuwe Markt 12
6511 XK Nijmegen
T: 06-83253767
E: ambrapsychologiepraktijk@live.nl
I: www.ambrapsychologiepraktijk.nl/