De Weem

,

De Weem staat voor professionele zorg op maat. Een respectvolle, persoonlijke benadering. Vergoedingen vanuit de basisverzekerig. Een sfeervolle, rustige locatie. Goede bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer.

De Weem is een kleine, veelzijdige praktijk waar vijf behandelaars samenwerken: twee GZ-psychologen, een psychiater, een psychotherapeut en een levensbeschouwelijk begeleider.

Wat bieden wij?
We bieden  kort- tot middellange hulp (basis-ggz) en langdurende hulp (specialistische ggz). Ons aanbod wordt in de meeste gevallen vergoed door uw verzekeraar. Voorwaarde is wel dat er een verwijzing van de huisarts is.

Voor wie?
Iedereen van jong tot ouder kan bij ons terecht met de meest uiteenlopende klachten, zoals angst, somberheid, piekeren, burn-out, relatieproblemen, opvoedingsproblemen, zingevingsvragen, rouw, vragen m.b.t. diagnostiek en medicatie, enzovoort.

Ook hebben we een aanbod voor groepen, instellingen en bedrijven en organiseren we lezingen en workshops voor alle geïnteresseerden.

Waar?
De Weem is gevestigd in een prachtige oude pastorie, gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer en met ruime, gratis parkeergelegenheid.

De Weem – Praktijk voor Geestelijke Gezondheidszorg
Kerkpad 25
9991 AC Middelstum
T: 0595-797906
E: info@ggz-groningen.nl
I: http://www.ggz-groningen.nl