Psychologenpraktijk van der Ploeg

Ziet u het even niet meer zitten? Bent u erg gestresst en gespannen zonder of met een duidelijke oorzaak? En komt u er zelf niet meer helemaal uit? Of wilt u gewoonweg hulp, advies en begeleiding? In elk van deze gevallen bent u bij mij aan het juiste adres, want als ervaren en gediplomeerd psycholoog help ik u namelijk graag weer op weg. In mijn centraal gelegen psychologenpraktijk in Schiedam kunt u op korte termijn terecht, werken we resultaatgericht, maar nemen we ook de tijd om u te leren kennen en uw probleem te begrijpen.

Omdat ik als psycholoog BIG-geregistreerd ben en contracten heb met alle zorgverzekeraars worden mijn behandelingen vergoed vanuit uw basisverzekering.  In mijn psychologenpraktijk in Schiedam behandel ik van jong tot oud, relatieproblemen, angstklachten, paniekaanvallen, stressklachten, traumaverwerkingen en nog veel meer. Heeft u één van deze klachten schroom dan alstublieft niet om contact met mij op te nemen. Al deze klachten zijn namelijk zeer goed behandelbaar en met de juiste therapie kan er meer bereikt worden dan u nu waarschijnlijk denkt.

Psychologenpraktijk van der Ploeg
Tweede Tuinsingel 30
3112 ES Schiedam
T: 010-4732033
E: info@psycholoogschiedam.nl
I: http://www.psycholoogschiedam.nl