Kinderpsycholoog Amsterdam

,

Hulp met jouw kind en gezin bij Kinderpsycholoog AmsterdamIk stel me graag even voor ik ben Agaath Blessinga en ben Kinderpsycholoog in Amsterdam. Ik kan bij Kinderpsycholoog Amsterdam veel meer betekenen voor kinderen en ouders, want ik heb alles zelf in de hand. Ik kan sneller werken, er zijn minder wachtlijsten en kinderen zien simpelweg veel minder verschillende gezichten. Sommige kinderen hebben veel meegemaakt, en dat vergt een lange adem. Maar ik vind altijd iets moois waar ze in kunnen groeien.

Verschillende manier van aanpakken!

Ik kan het probleem op verschillende manieren aanpakken, door mijn methodiek te richten op de ouders of het kind, of op allebei. Vaak komt er voor ouders een stukje psycho-educatie bij kijken, want ik probeer inzicht te geven in het ingewikkelde gedrag van een kind. Ook is het mogelijk om een training Geweldloos Verzet te volgen. Dit kan zowel individueel als in groepsverband.

Wanneer een kind bijvoorbeeld is getraumatiseerd, dan gaan we individueel aan de slag. De manier waarop ik contact maak met de kinderen is altijd spelenderwijs. Ik zet bij Kinderpsycholoog Amsterdam bij humor in, we doen ontspanningsoefeningen en ik ga, afhankelijk van de leeftijd van de kinderen, ook wel eens met ze voetballen of tekenen.

Contactgegevens Kinderpsycholoog Amsterdam 
IJburglaan 632F
1087 CE Amsterdam
T: 085 – 4014720
M: secretariaat@psyned.nl
Website: Kinderpsycholoog Amsterdam