Psycholoog Assen

,

Ik vond het altijd al leuk om met kinderen bezig te zijn en had in mijn hoofd dat ik in het basisonderwijs zou gaan werken. Toen ik als oppas en au pair merkte dat kinderen ook problemen kunnen hebben, ben ik daar vanaf gestapt. Als juf kun je alleen signaleren, en doe je weinig échte hulpverlening. Ik wilde juist hulp geven. Vandaar dat ik voor psychologie heb gekozen.

Lees meer

Psychologen Praktijk Assen e.o.

,

Kortdurende, laag drempelige hulp bij relatief lichte tot matige psychologische problemen als angsten, depressie, overspannenheid / burnout, werk-en studieproblemen, rouwverwerking, vage lichamelijke klachten, relatie- en gezinsproblemen, sexuele problemen, levensfase problemen, trauma etc. Lees meer

Psychologen Praktijk Zeeman

,

Psychologen Praktijk Zeeman biedt psychologische en orthopedagogische begeleiding en ondersteuning aan volwassenen en kinderen.
De psycholoog beschikt over jarenlange ervaring.

EMDR therapie is mogelijk.
Lees meer

Alert Praktijk voor kinder-, jeugd- en algemene psychologie

Alert, praktijk voor kinder-, jeugd- en algemene psychologie, is een praktijk die zich richt op diagnostiek, advies en behandeling, specifiek voor kinderen, jeugdigen en jongvolwassenen. Ten aanzien van volwassenen richt Alert zich op het gebied van zwakbegaafdheid, (licht) verstandelijke beperking, ADHD- en ASS-problematiek.
Lees meer

Psycholoog Assen

,

Bij Psycholoog Assen kun je terecht voor therapie en relatietherapie.
Lees meer