Heelios

,

Integratieve therapie kan je helpen om weer op eigen kracht de draad van je leven op te pakken. Belangrijk uitgangspunt hierbij is dat jij zelf alle antwoorden in je draagt, dat je weet wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken, ook al ervaar je dat op dit moment mogelijk niet. Tijdens de therapie onderzoeken we wat er precies aan de hand is en wat er nodig is om weer zelf verder te kunnen.

Er wordt gewerkt met eigentijdse vormen van psychotherapie, die een belangrijke plaats hebben verworven in de integratieve stroming binnen de psychotherapie. In deze integratieve benadering wordt uitgegaan van de ondeelbaarheid van lichaam en geest. De mogelijkheden van verschillende moderne therapieën worden samengesmolten in behandelmethoden voor kortdurende therapie, bedoeld voor de behandeling van eigentijdse klachten van psychische en psychosomatische aard. Veelal duurt een traject vijf tot vijftien gesprekken.

De therapeutische werkwijzen bestaan uit explorerende gesprekken, aangevuld met oefeningen gericht op ontspanning of het veranderen van patronen en bijvoorbeeld het werken met trance of imaginaties. Methoden uit de NLP, RET, Gestalttherapie, hypnotherapie, cognitieve therapie of transpersoonlijke therapie worden eventueel in het behandelplan geïntegreerd.

Heelios
Jan Willem Passtraat 21
6525 CM Nijmegen
T: 06-12229500
E: post@heelios.nl
I: http://www.heelios.nl