GZ Psycholoog Nijmegen

,

GZ Psycholoog Nijmegen denkt met je mee
Wanneer je naar een psycholoog gaat, zul je dit in eerste instantie doen vanwege een probleem. Je hebt bijvoorbeeld angst- of stemmingsklachten of bent geconfronteerd met een traumatische of belastende gebeurtenis. Als breed geschoolde psycholoog/orthopedagoog probeer ik altijd verder te kijken dan het ‘geïsoleerde probleem’.

In mijn psychologenpraktijk GZ Psycholoog Nijmegen werk ik met uiteenlopende methoden. Systematisch te werk gaan vind ik belangrijk. Zo is het makkelijker te evalueren of iets werkt. Zo nodig kan ik tijdig bijsturen. Over Cognitieve Gedragstherapie ben ik erg enthousiast. Het is een bewezen methode bij stemmingsklachten, angst en paniekaanvallen. Maar belangrijker nog is dat ik altijd alles op jou afstem.

GZ Psycholoog Nijmegen 
Panovenlaan 1
6525 DZ Nijmegen
T: 085 – 4014720
E: secretariaat@psyned.nl
I: Psycholoog Nijmegen